查看: 109156|回復: 145
打印 上一主題 下一主題
收起左側

D.Gray-Man驅魔少年討論區

多多支持驅魔少年丫

簡介
他們是黑色教團的黑暗聖職者,擁有異能感的除魔師......
  在很久很久以前,千年伯爵曾經想霸佔地球,但有人用神的力量消滅千年伯爵後,世界恢復和平,但預言說:千年伯爵會再度來臨.
  如今,千年伯爵再次為了霸佔世界!將死去的靈魂變成惡魔,而將死去靈魂變成惡魔的人,居然是它的最重要的人.他們不是故意將靈魂變成惡魔,而是他們很迷惘,相信了千年伯爵的話,以為能將死去的人復活過來.可是不但不能將他們復活過來,而且讓他們變成惡魔,變成千年伯爵的武器...  
        但是,有一天,由某個人發現一個石箱以後,一切都改變了!
  對付惡魔,有一些被神的選中的使者能破壞惡魔,他們的組織是「黑色教團」!「黑色教團」的黑暗聖職者被成為—"除魔師"...他們擁有異能感的除魔武器.一切會被他們改變...而他們就是千年伯爵的剋星

x個人感想x
呢套漫畫/動畫
真係唯一一套可以吸引到我呢個窮鬼&冇耐性既人
去買佢出既漫畫同埋有耐性咁等foxy用超(快)既speed去down佢
逢星期二播  foxy星期四一定有link既動畫
有我鍾意既惡魔(當初)
有我鍾意既型英帥靚正既令仔
有我喜愛既打打殺殺場面
有一個超衰超衰超衰超衰超衰超衰既師父
總之...我相信呢套D.Gray-Man驅魔少年有一日會有好好好好多人睇.\/.

|

www.tv-tokyo.co.jp/anime/dgrayman

回復

套野唔錯,我依家追緊。
回復 支持 反對

哩套野我冇睇過__唔太知講咩 [[bao_24]]
回復 支持 反對

依家動畫睇到打挪亞,神田果度超正。漫畫就講到打lv4- -超屈機
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

嗯嗯~莉娜莉寄生型聖潔踩落亞連把退魔劍~意為踩死左隻LV4~點知仲未夠班~呵呵
偉大既元師~BO!BO!BO!幾槍就KO了
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

出到lv5唔知會發生咩事
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

唔似啦~LV4都係最極傳說級了
回復 支持 反對

我唔鍾意lv4
有舊【事啤胎】
佢仲要打傷艾倫><
不可饒恕[[bao_29]]