打印 上一主題 下一主題
收起左側

UE拎C

原帖由 Zend 於 17-9-2008 21:02 發表
英文E(2), 其實UE 都應該bye bye -.-

個改制只係令人遲少少送死

你地係點, 看HKEAA 點啦

我估佢唔夠薑拉低passing rate , 唔係實比公眾人士圍攻[]

我得3232 =2    al個listening  我已經打定輸數..希望  練好作文同reading 打救我 入u
回復 支持 反對

原帖由 於 17-9-2008 09:34 PM 發表

我得3232 =2    al個listening  我已經打定輸數..希望  練好作文同reading 打救我 入u

writing and reading, 都係自己努力ga la
你好似係屯門讀?邊間?
回復 支持 反對

原帖由 21036 於 17-9-2008 20:58 發表

就算你好比心機- -ue頂多都係e到架咋

係有人得E,唔代表所有人都只係得E
回復 支持 反對

原帖由 Zend 於 17-9-2008 21:45 發表

writing and reading, 都係自己努力ga la
你好似係屯門讀?邊間?

隔離..ttc
回復 支持 反對

t_t我要c呀.....操邊份paper先最好~
回復 支持 反對

我CE
Eng lv5...5555...一樣強項都無
係咪唔洗諗A,B[[tk_30]]我而家好努力進修英文...
不過我比人暗算左...
我以為而家訂經濟日報會有埋英語街,比我訓練reading...原來無...[[tk_30]]
另外我日日聽podcast訓練listening同oral[[tk_09]]
writing同practical skills就...遲d做paper操la

回復 支持 反對

今日派番Section C既練習......得71%=.=
不滿意呀-.-
原帖由 Zend 於 17-9-2008 21:02 發表
英文E(2), 其實UE 都應該bye bye -.-

個改制只係令人遲少少送死

你地係點, 看HKEAA 點啦

我估佢唔夠薑拉低passing rate , 唔係實比公眾人士圍攻[]

而家冇E(1)E(2)架喇-.-

得番2,3,4等等

原帖由 21036 於 18-9-2008 00:30 發表
t_t我要c呀.....操邊份paper先最好~

攻Section C啦...

同埋睇番你個grade,真係除時拎E

拎D要58%架...

piyo知你勁喇,你應該有C既(好彩唔係今年

回復 支持 反對

原帖由 於 17-9-2008 10:47 PM 發表

隔離..ttc

加油
你地AL 用中文定英文? 你隔離(非CWSF) 曾經用中文教chem -.-.. in AL)
回復 支持 反對

原帖由 j32738 於 18-9-2008 05:52 PM 發表
今日派番Section C既練習......得71%=.=
不滿意呀-.-

而家冇E(1)E(2)架喇-.-

得番2,3,4等等

攻Section C啦...

同埋睇番你個grade,真係除時拎E

拎D要58%架...

piyo知你勁喇,你應該有C既(好彩唔係 ...

71% 應該C尾-D 頭, 如果05,06,07的多數係D~
proofreading 某程度上, 係醒目過以前

No , I mean E (2 marks),

個equivalent 係5*  = A... 如此類堆

piyopiyo C 應該secure 到, 但只係係A,B, C grades 大戰je..

我之前果間有個外校 CE Eng A, UE 都有B ~~
回復 支持 反對

原帖由 Zend 於 18-9-2008 18:10 發表

71% 應該C尾-D 頭, 如果05,06,07的多數係D~
proofreading 某程度上, 係醒目過以前

No , I mean E (2 marks),

個equivalent 係5*  = A... 如此類堆

piyopiyo C 應該secure 到, 但只係係A,B, C grades ...

我聽聞過有CE Eng A,UE得D[[tk_35]]

上左2星期UE,發現佢考 ge模式係好講個頭腦,分析...唔係求其搵個native speaker泥就一定勁[[tk_35]]

回復 支持 反對