打印 上一主題 下一主題
收起左側

㊣咦?~原來【kirt代升服務】是這樣代升的呀~(kirt潛水篇)

樓主一直都在假設他"如果"是吸經驗
但是如果他不是吸的怎樣算?
尐豪 發表於 20-5-2010 22:56

由第一張圖分析:2隻2轉,升1隻要打 1200m經,主可以吸120m經 假設主同1轉帥都 1lv 就可以打怪,
主就51lv了,第2隻1轉 都應該51lv, 51升到90   當1020m經, 主有 222m 即59lv, 當埋佢 用日本轉左板1先,再去台灣轉2隻帥,再升, 板1同主都是59lv ,59升90  當 950m, 主就吸多95m,即 317m經 。
岩岩好65lv =]
事實上 1lv日男轉左板1 再轉去台灣的轉帥,不是一般有錢人的行為...
我不是什麼同行,只是一個討厭外掛的人。
回復 支持 反對

你沒注意到他有 2隻 2轉嗎?

請重新看完第一頁  謝謝!!
天然漢方 發表於 20-5-2010 22:52

你沒看清楚我的回覆嗎 ???????????

答:本身被代的人不一定是全隊同一個等吧?~找他升難道全都1等級? <<<<我答緊呢個問題
``我同佢講 版1吸到90 既話,,,主 at least 都有由1lv 升到8x  既exp (( not 90 因為早走扣exp

謝謝!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

我反而好好奇 點解佢幫人升板要升到90lv-.-??  
板升lv本身就慢過其他...
回復 支持 反對

由第一張圖分析:2隻2轉,升1隻要打 1200m經,主可以吸120m經 假設主同1轉帥都 1lv 就可以打怪,
主就51lv了, ...
badbenson 發表於 20-5-2010 23:16

11818920 / 12 = 984910
11818920 - 984910 / 12 = 902834
11818920 / 12 = 984910
984910 + 902834 + 984910 = 2872654
63Lv = 2776710
64Lv = 2958740

(更正,這數式為錯誤的,感謝提醒)

看到圖一中角色的信用等級嗎?
只有8級,1Lv 台男 升了雷公及火龍車後 便即轉日 升版,這有什麼問題?
回復 支持 反對

主就51lv了, ...
badbenson 發表於 20-5-2010 23:16

咁解釋佢既lv  似乎冇錯..
不過... 真係,,  冇人會咁做吧= =
回復 支持 反對

等一等-`-
不如討論埋佢隻版點樣吸到90LV
佢隻主重係65LV
(可能大家唔記得左最重要既野^^)
(唔好同我講隻版自己用技殺左6000隻冥海`)
其實用下其他角度 - -
樓主好多假設都成立..`
何況其實佢都係提出個問題姐- -
各位唔洗太激動WO`
回復 支持 反對

等一等-`-
不如討論埋佢隻版點樣吸到90LV
佢隻主重係65LV
(可能大家唔記得左最重要既野^^)
(唔好同我講隻版 ...
starmong 發表於 20-5-2010 23:30

你先看清楚情況是怎樣吧
現在就是說他的版並非吸到90Lv的
回復 支持 反對

回復 54# nmqwe

問題如#56..
回復 支持 反對

回復 52# [H]窮人

嗯.
佢早走可能會扣到經.`
但其實佢升左兩隻2轉啦wo@@`
最小都吸到60lv吧. (當佢台灣2隻2轉一齊升- -再轉日`)
隻版吸到90.
我當佢場場早主.
都冇乜可能會得65lv@@`
[呢個係下話 唔係針對你講既-0-`]
回復 支持 反對

回復  nmqwe

問題如#56..
starmong 發表於 20-5-2010 23:32

(唔好同我講隻版自己用技殺左6000隻冥海`)

只需殺4617隻冥海即可
回復 支持 反對